Tancament portafoli.

Hola a tothom, després d’aquests mesos, he de dir que cada assignatura té el set recorregut i que el d’aquesta assignatura ha sigut un gran repte per mi, com també un gran aprenentatge.

Vaig començar el meu primer semestre amb aquesta assignatura i encara recordo l’angoixa que em va entrar al no saber dominar la plataforma. Em va fer molta por treballar en grup de manera telemàtica, com també quedar-me sense grup per no saber com utilitzar bé la plataforma, del que no tenia dubte és que aprendria molt i que la matèria m’ajudaria en el meu dia a dia.

Al final puc dir que he treballat amb 3 companyes meravelloses que juntes hem fet que el projecte segui molt més fàcil del que és, i he après molt més del que m’imaginava. Us desitjo molta sort a tots els companys de l’aula en el vostre trajecte de vida pero sobretot, de la carrera universitària.

Molta sort.

Deixa un comentari